Nyheter

 • Ny kvalitetsstandard

  Exista har påbörjat arbetet med att uppdatera kvalitets- och ledningsarbetet till ISO9001 2015.

 • Exista godkända för installation av inbrottslarm i larmklass 1-4

  De krav som försäkringsbolagen och andra kravställare har på utrustning, projektering och installation sammanställs i de normer som Svenska Stöldskyddsföreningen ger ut. Som ett av åtta bolag i Sverige är nu Exista godkända för larmklass 1 till 4.

  Mer info om larmklasser.

 • Nya tekniker

  Vi växer fort och är glada att ha anställt flera nya tekniker som kommer att arbeta ute främst hos våra kunder med att skapa säkerhetslösningar som är Lyskräddarsydda för er. Varmt välkomna Philip, Richard, Tony, Tedh, Niklas och Ida. Vi ser framemot att få jobba ihop med er.

 • Nya på kontoret

  Vi är glada att välkomna Anna-Karin, Adam och Joakim till kontoret.  Anna-Karin är Ekonomiansvarig, hon kommer närmast från en tjänst på SC Motors där hon var redovisningsansvarig. Joakim är vår nye Kvalitets-, Miljö- och Produktionschef, han har gedigen erfarenhet av säkerhetsbranschen och kommer närmast från SBSC ( Svensk Brand och Säkerhets Certifiering) där han arbetat som Certifieringsingenjör. Adam är vår nye säljare och han har tidigare arbetat med försäljning i Norge.

 • Vi har flyttat!

  Exista Säkerhet expanderar och detta har gjort att vi vuxit ur vårt kontor och nu har vi flyttat till ny adress.

  Adressen till nya kontoret är Banvaktvägen 12, 171 48 Solna, välkommen förbi på en rundtur, vi bjuder på fika.

 • Nytt avtal med Stadium

 • Ny personal under året

  För Exista Säkerhet har det varit ett bra 2015 och under året har det tillkommit ett antal personer till företaget.

  På teknikersidan välkomnar vi John Borndalen och Andreas Söderlund från Schneider, Oscar Näslund kommer närmast från Sigtuna Installation, Erik Berglund från Senecta och Klas Björkegren som kommer direkt från skolan.

  På kontoret har vi förstärkt med Mattias Falck från Sigtuna Installation som nu är installationschef hos oss och på säljsidan välkomnar vi Ulf Wahlqvist som kommer från NLT.

  Vi hoppas att 2016 innebär samma framgångar som 2015!

 • Nya spännande uppdrag för Exista

  Dom senaste veckorna har det hänt en hel del på Exista.

  Vi fortsätter att växa med både nya tekniker och ny personal till kontoret.

  På kundsidan håller vi för närvarande på med ett antal spännande projekt, bl.a The Winery Hotel som är ett spännande koncepthotell vid Järva krog med vin i fokus.

  Vi är också glada över att Pandora fortsätter anlita oss för deras butiker, närmast i Nacka Forum.

  Pandora är en smyckeskedja som för närvarande håller på att etablera sig i Sverige.

  Vi letar kontinuerligt efter bra personal, framförallt på teknikersidan, anmäl ditt intresse via hemsidan om du vill tillhöra ett företag i medvind!

 • Ny hemsida

  Exista Säkerhet lanserar idag den nya hemsidan, vi hoppas att sidan ska uppfattas som mer lättnavigerad och anpassad för mobila plattformar.

  Under denna flik kommer vi kontinuerligt hålla er uppdaterade om vad som händer på Exista Säkerhet.

  Har ni några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er till oss via mail eller kontaktformuläret på hemsidan!