Försäljare

Vi söker dig som sätter kunden först!

Exista Säkerhet är ett oberoende säkerhetsföretag som erbjuder kundanpassade och användarvänliga säkerhetslösningar till företag, offentlig sektor samt privatmarknaden. Vi har öppna system och låser dig inte till en viss leverantör utan väljer de bästa systemen på marknaden. Vi jobbar tillsammans med dig för att skräddarsy det som är det allra bästa utifrån dina behov.

Vad vi söker

Vi söker dig som har ett stort intresse av försäljning och som gillar att sprida god stämning omkring dig. Som försäljare hos oss så ansvarar du för att driva och utveckla försäljningen mot befintliga och nya kunder. Du drivs av att göra affärer och samtidigt värnar du om att vårda samt utveckla dina kundrelationer varje dag. Du gillar att arbeta mot högt uppsatta mål och är en problemlösare som ser möjligheterna. Denna roll kräver att man är självgående och har vana att strukturera och prioritera sina arbetsuppgifter då tempot ofta kan vara högt. Du kommer ingå i vårt säljteam med fantastiska kollegor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete inom säkerhetsbranschen, Vi söker dig som har:

 • Erfarenhet av och vill arbeta hands-on med försäljning och att driva affärer
 • Uthållig och ihärdig
 • Entreprenör personlighet och har lätt för att hitta nya affärer
 • God kommunikativ förmåga, du uttrycker dig väl i tal och skrift
 • Flytande svenska i tal och skrift, goda engelskkunskaper är ett plus
 • B-körkort
 • Ansökan

  På samtliga nyanställda görs en kontroll ur belastningsregistret och vi är ett företag som arbetar aktivt för jämställda förhållanden så vi ser gärna kvinnliga sökanden.

  För mer information, kontakta oss på info@exista.se  där du kan ställa frågor eller skicka in din CV. Märk mailet med ”Ansökan Försäljare”

  Välkommen med din ansökan!