Jobba här

Vi på Exista vill gärna jobba tillsammans med dig som är villig att satsa tillsammans med oss med bra villkor och utveckling utöver det vanliga.

Trivs hos oss
Vi vill att du trivs hos oss och vi tror att det är viktigt att kunna erbjuda en bra arbetsmiljö. Vi mäter arbetsklimatet regelbundet och menar att ett starkt engagemang och en hög trivselgrad är viktiga drivkrafter för att ett företag ska nå sina mål och resultat. Hos oss jobbar man inom sitt fackområde med sin specialkompetens, ibland ensam ibland i team med andra. Vi vet att kompetens inte växer på träd och satsar ibland på att lära upp någon från grunden och då väljer vi dig med inställningen och viljan att lära. Om du är beredd att satsa på oss så satsar vi på dig.

Delaktighet
Vi vill att våra medarbetare ska känna sig delaktiga och betydelsefulla. Vi håller medarbetarsamtal regelbundet – där det viktiga är vad du tycker. Vi vill att du ska kunna påverka dit arbete, komma med förslag och förbättringar osv, därför ser vi till att ha högt i tak och vi belönar regelbundet bra förslag och idéer.

Utveckling
Du får löpande feedback från din chef på hur du presterar och ni sätter tillsammans nya mål och planer för din utveckling. Du får också dela med dig av ambitioner och utvecklingsbehov som du tycker att du har. Om du vill, så vill vi satsa på dig genom utbildningar, certifieringar och kurser.

Att avancera
Om du visar engagemang och vilja att bidra till både din egen och företagets framgång, strävar vi också efter att erbjuda dig de karriärmöjligheter du söker. Lediga tjänster annonseras därför först internt.

Just nu söker vi…