Nyheter

 • Välkommen till Exista Säkerhet

  Vi hälsar nya kollegor välkomna till oss. Jonas Norrby och Fredrik Lindgren har startat som Säkerhetstekniker och är efter introduktionen nu igång med att vara ute hos våra kunder. Både Jonas och Fredrik har sin bakgrund inom säkerhetsinstallationer och kommer vara en viktig del i vår fortsatta tillväxtresa.

 • Exista levererar säkerhet till Svenska Spel

  Exista Säkerhet har tecknat kontrakt med Svenska Spel gällande nyinstallation av Inbrottslarm, passersystem samt lås. Kontraktet gäller för Svenska Spels huvudkontor på Gotland Visby.

  Svenska Spel bildades 1997 efter en sammanslagning mellan Tipstjänst och Penninglotteriet och sysselsätter idag närmare 2100 anställda.

  – Exista Säkerhet vann Svenska Spels upphandling där anbuden utvärderades på funktion, serviceorganisation och inställelsetider, samt Pris för installation och övriga kostnader. Fyra anbudsgivare deltog i upphandlingen, säger Dan Herlitz, strategisk inköpare på Svenska Spel.

  Fredrik Sundin, VD på Exista Säkerhet,är förstås nöjd och ser avtalet mer Svenska Spel som ett prestigeuppdraget.

  – Vi på Exista är oerhört stolta över att vunnit denna upphandling och vi ser ödmjukt på uppgiften att bidra med ökad säkerhet på deras huvudkontor.

 • Ny Säljare till Exista

  Den 1 Januari kunde vi hälsa en ny kollega välkommen till oss på Exista. Carl Johansson med lång erfarenhet av försäljning av säkerhetslösningar valde Exista och kommer senast från Stanley security där han varit i 5 år. Carl kommer ingå i vår säljavdelning med fokus på våra säkerhetsprodukter och tjänster.

 • Ny VD till Exista Säkerhet

  Exista Säkerhet AB firade nyligen 10 år som säkerhetsföretag och har under dessa år skapat en god tillväxt och en stark position på marknaden. Nu vill man ta nästa steg i den framgång man skapat och har under en tid sökt efter en extern VD. Den 1 December 2018 tillträdde Fredrik Sundin som ny VD. Fredrik har över 20 års erfarenhet från Säkerhetsbranschen inom ledande befattningar. Senast kommer Fredrik från Stanley Security där han hade rollen som Affärsområdeschef.

  (mer…)

 • Nytt avtal med Stadium

 • Ny kvalitetsstandard

  Exista har påbörjat arbetet med att uppdatera kvalitets- och ledningsarbetet till ISO9001 2015.

 • Exista godkända för installation av inbrottslarm i larmklass 1-4

  De krav som försäkringsbolagen och andra kravställare har på utrustning, projektering och installation sammanställs i de normer som Svenska Stöldskyddsföreningen ger ut. Som ett av åtta bolag i Sverige är nu Exista godkända för larmklass 1 till 4.

  Mer info om larmklasser.

 • Nya spännande uppdrag för Exista

  Dom senaste veckorna har det hänt en hel del på Exista.

  Vi fortsätter att växa med både nya tekniker och ny personal till kontoret.

  På kundsidan håller vi för närvarande på med ett antal spännande projekt, bl.a The Winery Hotel som är ett spännande koncepthotell vid Järva krog med vin i fokus.

  Vi är också glada över att Pandora fortsätter anlita oss för deras butiker, närmast i Nacka Forum.

  Pandora är en smyckeskedja som för närvarande håller på att etablera sig i Sverige.