Nyheter

 • Ny Säljare till Exista

  Den 1 Januari kunde vi hälsa en ny kollega välkommen till oss på Exista. Carl Johansson med lång erfarenhet av försäljning av säkerhetslösningar valde Exista och kommer senast från Stanley security där han varit i 5 år. Carl kommer ingå i vår säljavdelning med fokus på våra säkerhetsprodukter och tjänster.

 • Ny VD till Exista Säkerhet

  Exista Säkerhet AB firade nyligen 10 år som säkerhetsföretag och har under dessa år skapat en god tillväxt och en stark position på marknaden. Nu vill man ta nästa steg i den framgång man skapat och har under en tid sökt efter en extern VD. Den 1 December 2018 tillträdde Fredrik Sundin som ny VD. Fredrik har över 20 års erfarenhet från Säkerhetsbranschen inom ledande befattningar. Senast kommer Fredrik från Stanley Security där han hade rollen som Affärsområdeschef.

  (mer…)

 • Nytt avtal med Stadium

 • Ny kvalitetsstandard

  Exista har påbörjat arbetet med att uppdatera kvalitets- och ledningsarbetet till ISO9001 2015.

 • Exista godkända för installation av inbrottslarm i larmklass 1-4

  De krav som försäkringsbolagen och andra kravställare har på utrustning, projektering och installation sammanställs i de normer som Svenska Stöldskyddsföreningen ger ut. Som ett av åtta bolag i Sverige är nu Exista godkända för larmklass 1 till 4.

  Mer info om larmklasser.

 • Nya tekniker

  Vi växer fort och är glada att ha anställt flera nya tekniker som kommer att arbeta ute främst hos våra kunder med att skapa säkerhetslösningar som är skräddarsydda för er. Varmt välkomna Philip, Tony, Tedh, Niklas och Ida. Vi ser framemot att få jobba ihop med er.

 • Nya på kontoret

  Vi är glada att välkomna Anna-Karin, Adam och Joakim till kontoret.  Anna-Karin är Ekonomiansvarig, hon kommer närmast från en tjänst på SC Motors där hon var redovisningsansvarig. Joakim är vår nye Kvalitets-, Miljö- och Produktionschef, han har gedigen erfarenhet av säkerhetsbranschen och kommer närmast från SBSC ( Svensk Brand och Säkerhets Certifiering) där han arbetat som Certifieringsingenjör. Adam är vår nye säljare och han har tidigare arbetat med försäljning i Norge.

 • Nya spännande uppdrag för Exista

  Dom senaste veckorna har det hänt en hel del på Exista.

  Vi fortsätter att växa med både nya tekniker och ny personal till kontoret.

  På kundsidan håller vi för närvarande på med ett antal spännande projekt, bl.a The Winery Hotel som är ett spännande koncepthotell vid Järva krog med vin i fokus.

  Vi är också glada över att Pandora fortsätter anlita oss för deras butiker, närmast i Nacka Forum.

  Pandora är en smyckeskedja som för närvarande håller på att etablera sig i Sverige.