OM OSS

För oss är säkerhet en förtroendefråga

Exista startade sin verksamhet när tre eldsjälar från Säkerhetsbranschen tog steget våren 2008. Företaget skulle andas nytänkande och flexibilitet genom att vara lyhörda och noggranna. Kompetens var prioritet när de första skulle rekryteras och redan under första året växte företaget till 11 anställda. Utgångspunkten skulle vara från Stockholm och kontoret hamnade i Solna med erbjudande om att vara rikstäckande men med lokal känsla. 

Under de första 10 åren så växte företaget snabbt och det skapade möjligheter till nya investeringar i både personal och verksamhet löpande och idag är vi över 30 anställda. Exista fick tidigt förtroende från flera rikstäckande företag som ville anlita Exista och nu flera år senare så är vi fortfarande vald partner.

Idag är Exista ett oberoende säkerhetsföretag som erbjuder kundanpassade och användarvänliga säkerhetslösningar till företag, offentlig sektor samt privatmarknaden.

Med noggrannhet, ärlighet och flexibilitet skapar vi lösningar som är anpassade till kundernas behov.

Vi installerar, servar och säljer de flesta förekommande öppna system på den svenska marknaden sedan starten.

Exista funäs

Våra certifieringar

Vår personal

Vår absolut största tillgång i företaget är vår personal som har en unik branscherfarenhet och vana vid att arbeta med såväl stora komplexa projekt som mindre installationer. Vi har en uttalad vilja att vara personliga och pålitliga. Vår personal uppmuntras och premieras för att vara proaktiva, passionerade och professionella medarbetare med engagemang och förmågor utöver det vanliga. Därför är utbildning på alla nivåer ett honnörsord för oss.

Ambition

Existas ambition är att alltid leverera högsta kvalitet. Det förutsätter proaktiva, passionerade och professionella medarbetare med engagemang och förmågor utöver det vanliga.

Leverans

Eftersom våra kunder varierar i storlek både personalmässigt och lokalmässigt ställer det krav på att våra medarbetare ska kunna leverera en mängd olika typer av lösningsförslag och vi har hittills aldrig missat att leverera enligt kundens önskemål.

utveckling

Alla medarbetare ges möjlighet att påverka företagets utveckling och tillsammans hittar vi säkra lösningar för våra kunder.

Kompetens

Våra medarbetare utbildas regelbundet och vi har ett antal certifierade ingenjörer inom inbrottslarm och CCTV.

kVALITET

Vår personal säkrar att dina förväntningar uppfylls i varje möte och leverans.

VAD VÅRA KUNDER SÄGER